Häät

My Dream Day auttaa sinua hääkoristeluissa kohti elämäsi häitä. Ihanat, ikimuistoiset häät juuri sen oikean kanssa ja tilaisuus täynnä rakkautta. Suunnittelu voi aluksi tuntua stressaavalta, mutta kun istut muistelemassa hääpäivääsi, niin tulet olemaan iloinen, että käytit aikaa huolelliseen suunnitteluun.

 

Minkälaiset häät?

Jos toivot, että suomalaisuus korostuu ja pidät luonnosta, niin vaikkapa tilaisuus sinisen järven rannalla tai aurinkoisilla hiekkadyyneillä tai miksei metsän keskellä olevalla vihreällä niityllä on mitä mainioin idea.

 

Jos taas toisaalta haluat viettää kirkkohäitä vähän perinteisemmin, niin hääjuhlat voidaan pitää missä paikassa vaan - kotona, pienessä romanttisessa kahvilassa, glamouria täynnä olevassa elegantissa ravintolassa tai ulkotiloissa.

 

Mieti ja tutki minkälaisia ja -tyylisiä koristeita haluat: juhlatilan koristeluun löytyy lamppuja, lyhtyjä, kynttilöitä, maljakoita, kukkia, koristenauhoja ja ripustettavia koristeita. Kattaukseen: lautaset, mukit tai lasit, lautasliinat ja lautasliinarenkaat, kaitaliinat, konfetit, kakkuvadit ja ottimet, kakkukoristeet, pöytänumerot ja valot sekä kukat.

 

Voit myös miettiä mitä hauskaa voi keksiä jos on paljon lapsia vieraina – ilmapalloja, pillejä, pinjatat ja tietysti teeman mukainen karkkibuffet. Hääauton koristelu voi myös olla teeman mukainen: bannerit, tasselit, ruusuköynnökset ja muita paperikoristeita.