Hääteemat

Kun yksi elämäsi tärkeimmistä päivistä lähestyy, niin sinulla on unelmia ja toiveita hääpäivääsi varten. Hääteeman valitseminen on tärkeä osa hääsuunnittelua. Oikeanlaiset ja yhteensopivat värit sekä tyylit luovat tunnelman, joka kuvastaa persoonallisuuttanne.

 

Kun hääteema on valittu, niin hääkoristelut etenevät helposti. Hääseremonian puitteet, kuten koristelut ja värit, ovat tietysti yksi osa ja toinen yhtä tärkeä osa on itse juhlat ja vieraiden viihtyminen. Niin yksinkertainen asia kuin väriharmonia luo yhteinäisen kuvan ja joillekin se voi myös tarkoittaa "all in" yksityiskohdissa ja koristelussa. Pöydän koristelu, kukat ja vehreys, vieraskirja ja nimilaput kuin myös itse kattaus ja hääkakku ovat tärkeitä yksityiskohtia. Jos olet epävarma hääteemasta, voit aina olla yhteydessä meihin ja autamme sinua valitsemaan sinun häihisi sopivan teeman.

 

Hääpaikka ja hääsali

Häät veden äärellä

Sekä paikan että salin olisi hyvä sopia teemaan. Jos menette naimisiin meren äärellä, hyvä idea on soveltaa merenhenkisyys teemaan. Jos molemmat olette muusikoita tai musiikista kiinnostuneita – anna sen näkyä häissä. Ehkä haluatte mennä naimisiin vanhassa torpassa maalla – silloin rustiikkinen hääteema voisi olla ihanteellinen. Jos asutte luonnonläheisesti pohjoisessa, voisi pöytien koristeluun käyttää oksia ja ruoan koristeluun marjoja. Maalaisidyllisiin häihin voimme suositella Sweet Rose Wedding -teemaamme. Häät voivat olla minkälaiset vaan - tärkeintä on että ne kuvastavat TEITÄ.

  

Kesähäät

Hyvin moni menee naimisiin kesällä – sehän helpottaa usein järjestämistä, koska silloin osa häistä voidaan pitää ulkotiloissa. Mutta muista tilata sali, catering ja palvelut hyvissä ajoin, koska heinäkuu ja elokuu ovat kiireistä aikaa järjestäjille. Kesäkuun alussa taas on paljon valmistumisjuhlia ja kesäkuun loppupuolella on juhannusaika, joten monien mielestä kesäkuu on jo "varattu" muihin juhliin. Oletko suunnittelemassa kesähäät? Tästä löydät enemmän inspiraatiokuvia jotka saattavat kiinnostaa.

 

Talvihäät

Talvihäät

Vaikka pidätte häitänne talvella, ei se tarkoita mitäänsanomattomia häitä. Valitkaa teema, joka saa inspiraationsa säästä – maagisesta talven tunteesta. Vaatetuksessa voit ajatella "Disney-prinsessaa" ja pukeutua kimaltavaan hääpukuun ja upeaan pikkuturkisjakkuun pitämään kylmän poissa. Ehkä mielelläsi pitäisit vaaleansinisestä, hopeasta ja vitivalkoisesta teemasta. Ehkä pelkäät että nämä värit ovat kylmiä, mutta ajattele uudestaan ja katso kankaita, tekstuuria, kuvioita ja koristeita ja mieti kuinka hurmaavia ne voivat olla. Vaihtoehtoisesti ehkä haluat eläviä värejä. Itsestäänselviä värejä silloin ovat mm. kulta, punainen ja lämmin oranssi. Voit tuoda näitä rikkaita vuodenaikavärejä häihisi pitämällä ruusuja, piikkipaatsamaa ja marjoja sekä hääkimpussa että pöydillä. Tarvitsetko vähän inspiraatiota suunnitteluun? Katso nämä talvihääideat.

 

Hääkoristelu

Valitse helposti yhteensopivia häätarvikkeita ostamalla tuotteet yhdestä ja samasta hääteemasta. Sen avulla löydät helposti hääkoristeet, jotka sopivat väreiltään hyvin yhteen. Silloin ei tarvitse katsoa kaikkia häätuotteita läpi ja säästät aikaa. Pyrimme tarjoamaan näyttävät hääteemat, jotka ovat ajankohtaisia ja muodikkaita.

 

On mahdollista, että löydät myös muista juhlateemoista sopivia tuotteita tuleviin häihin tai yksittäisiä tuotteita, jotka täydentävät hääteemaasi. Voit siis tehdä häistä henkilökohtaisemmat yhdistämällä tuotteita eri kategorioista ja teemoista. Voit esimerkiksi lisätä trooppisia lehtikoristeita ja ruusukultaa hääteemaan, jotta saat hienon kontrastin.