Polttarit

Järjestä ihanat ja ikimuistoiset polttarit! Polttareiden tarkoitus on tehdä ystävien kanssa jotain erityislaatuista, päivä jota voitte muistella vuosien päästä hymyillen!

 

Polttarit on monelle tärkeä traditio, joten polttarit kannattaa suunnitella huolella etukäteen. On tärkeää että kaikilla, ja erityisesti morsiamella ja sulhasella, on hauskaa ja että päivän ohjelma sopii hänen makuunsa. Ennen oli yleisempää nolata morsianta/sulhasta, mutta nykyään panostetaan yhteisiin elämyksiin, jotka sopivat juhlakalun makuun. Hyvä yhteishenki on tärkeää, ja että tehdään asioita yhdessä.

 

Ruokailu hyvässä seurassa on perinteinen juhlanumero polttareissa. Luo ihana tunnelma ruokailuhetkeen kattamalla näyttävästi. Meiltä löydät kattaustarvikkeet polttareihin, kuten polttarilautaset, polttaripahvimukit, paperipillit ja polttariservetit. Luo tunnelmaa polttarikoristeilla, bannereilla ja ilmapalloilla. Voitte miettiä, mikä olisi sopiva polttariteema ja koristella sen mukaan. Morsiamelle löytyy myös "Bride to Be" -olkanauhat ja tyylikkäät polttariasusteet, kuten hunnut ja tiarat. 

 

Muista ottaa valokuvia ihanasta illasta ja tehdä valokuva-albumi morsiamelle!