Kakkukoristeet häihin, synttäriin ja muihin juhliin

Kakkukoristeet

Tästä löydät kakkukoristeita kakuille ja muffineille kaikkiin tilaisuuksiin ja juhliin. Yhdistelemällä koristetikkuja, kakkuviirejä, suosikkihahmoja ja kakkukynttilöitä voit luoda unelmakakun, ainoastaan mielikuvitus asettaa rajat.

Meiltä löydät sekä puiset, metalliset että muoviset kakkukoristeet. Esimerkiksi helppo ja yksinkertainen kermakakku tai leivonnainen voi olla sekä tyylikäs että trendikäs oikeilla koristeilla. Koristerakeiden avulla voit lisätä sopivia värejä ja tehdä kaunis pinta.

Vinkki! Suodattimien avulla voit lajitella koristeet tilaisuuden mukaan. Tällä tavalla löydät helposti ja nopeasti esimerkiksi hääkakkukoristeet taikka synttärikoristeet.

Haluamme muistuttaa vielä että hyvännäköinen kakku tarvitsee oikeat työkalut, kuten esimerkiksi hyvälaatuinen palettiveitsi, korkea raappa sekä sopivat painettavat muotit. Kaikki löydät meidän leivonta-osastolta. Ei muuta kuin onnea leivontaan ja kuten aina haluamme nähdä taideteoksianne, joten kuvatkaa leivonnaiset ja käytä #mydreamdayfi Instagramissa niin saatamme jakaa kuvanne meidänkin kanavissa.