Leivontatarvikkeet - Kaikkea leivontaan

Leivonta

Kaikki mitä tarvitset leipomiseen! Kaipaatko käsillä tekemisen iloa, vaivaamista ja vatkaamista tai spritsausta? Haluatko tuntea juurileivotun pullan tai leivän ihanaa tuoksua kodissasi? Eikö löydykään kaapista kaikkea mitä fantastisiin leivoksiin tarvitaan? Olet löytänyt oikean paikan jotta voisit täyttää kaapit kaikella mitä tarvitset.

Meiltä löydät tarvittavat leivontatarvikkeet, kuten kaulimet, kakkukoristeet, leivontakulhot, silottajat, pursottimet, tyllat, muffinivuoat ja kakkuvuoat. Valikoimastamme löydät parhaat merkit kuten esimerkiksi Wilton, PME, FunCakes, Städter, House of Marie ja Pufz.

Valukakku synttäreille

Kuvan kakkukynttilät löydät tästä.

Kuulutko niihin jotka leipovat usein tai vain silloin tällöin? Siitä huolimatta leivonnasta tulee paljon hauskempaa ja inspiroivampaa My Dream Dayn innovatiivisilla kakkukoristeilla, kakkutarvikkeilla ja leivontavälineillä. Useinhan kakun pohjana on resepti, mutta lopputuloksen ja esittelyn voi jokainen muokata omalla tavallaan.

Tutustu kakkukoristeisiimme ja löydät varmasti jotain, mikä sopii sekä arkileivontaan että erikoisempiin tilaisuuksiin. Inspiroidu arjessa ja anna luovuutesi näkyä myös leivonnassa. Vuoden jokaista juhlaa vietetään hyvien ystävien seurassa hyvästä ruuasta nauttien ja ihanilla tortuilla ja kakuilla. Aivan tavallinen kesäkakku klassisella kesäkoristelulla lipuilla ja ajankohtaisilla marjoilla värittävät Juhannuspyhiä. Muffinsit kauhuteemalla tekee halloweenjuhlista oikeanlaiset kaikille lapsille (ja miksei aikuisillekin).

Anna inspiraation lentää vapaasti ja tee leivontatuokiosta erilainen ja persoonallinen. Tästä nauttivat sekä aikuiset että lapset yhdessä. Leipominen on hauskaa ja vielä hauskempaa siitä tulee jos koko perhe osallistuu. My Dream Dayn muffinsivuoat sopivat jokaiselle perheenjäsenelle. Jos harrastuksiisi kuuluu askartelu niin nauti tutustuessasi My Dream Dayn kakkukoristeista ja tarvikkeista. Laajaan valikoimaamme kuuluu kaikkea mitä leivontaan tarvitset.

Muffinien tekeminen on hauskaa lapsillekin

Kuvan muffinikäärreet löydät tästä.

Voithan tehdä kakun ristiäisiin koristeltuna pienen lapsen kunnianosoitukseksi tai miksei juhlava kakku värikkäillä koristeilla valmistujaisiin. My Dream Dayn valoikoima laajenee jatkuvasti ja löydät varmasti sopivat tuotteet kaikkiin juhliin tai arkitilanteisiin meiltä.