Cake Pops & Kakkutikkarit

Cake Pops & Kakkutikkarit

Cake popsit ovat pieniä, haukkumakokoisia herkkuja, jotka ovat yhä suositumpia juhlissa ja tapahtumissa. Nämä makeat kakkutikkarit valmistetaan yhdistämällä kakkupaloja kuorrutteeseen, pyörittelemällä seos palloksi tai muodoiksi ja päällystämällä ne suklaalla tai muilla koristeilla.

Yksi syy cake popsien ja cakesiclesien suosioon on niiden ihastuttava, omituinen ulkonäkö. Nämä herkut on usein koristeltu kirkkailla väreillä ja leikkisillä kuvioilla, joten ne sopivat erinomaisesti lastenjuhliin tai lahjana mihin tahansa tapahtumaan. Lisäksi ne ovat pienen kokonsa ansiosta helppoja syödä ja jakaa, mikä tekee niistä suositun valinnan jälkiruokapöytiin ja muihin tilaisuuksiin.

Kakkutikkarien valmistamiseen tarvitset muutamia perustyökaluja. Ensinnäkin tarvitset muotin tai tarjottimen, jolla voit muotoilla kakkuseoksen palloksi tai muuhun muotoon. Voit myös käyttää popsicle-tikkua tai tikkaritikkua cakesicle-herkkujen luomiseen. Lisäksi tarvitset kuorrutetta, joka sitoo tikkarin yhteen ja antaa sille tasaisen, yhtenäisen rakenteen.

Kakkutikkarien ja kakkujäätelöiden koristeluun tarvitset esimerkiksi deco meltsiä tai sulatettua suklaata. Voit myös käyttää koristerakeita, nonpareilleja tai muita pieniä karkkeja lisäämään väriä ja rakennetta herkkuihin. Lusikasta tai pienestä lastasta voi olla apua päällysteiden levittämisessä, ja cake pops -alustalla tai lautasella voit asettaa valmiit herkut kovettumaan.

Kaiken kaikkiaan cake popit ja cakesiclesit ovat hauska ja herkullinen tapa nauttia kakusta uudella ja luovalla tavalla. Olitpa sitten järjestämässä juhlia tai vain etsimässä makeaa herkkua kotiin, nämä herkut ovat varmasti hitti sekä lasten että aikuisten keskuudessa. Oikeilla välineillä ja pienellä luovuudella voit helposti valmistaa kotona omia cake popseja ja kakkujäätelöitä.