Sokerimassat

My Dream Day tarjoaa laajan valikoiman sokerimassoja alan johtavilta valmistajilta, kuten PME, Renshaw ja FunCakes. Meidän sokerimassamme ovat korkealaatuisia, helppokäyttöisiä ja monipuolisia – täydellisiä kaikenlaisiin leivontaprojekteihin.

Mihin sokerimassaa käytetään?

Sokerimassat ovat erinomainen valinta monenlaisiin leivontatarpeisiin. Ne soveltuvat erityisesti kakkujen ja leivonnaisten koristeluun ja viimeistelyyn:

  • Kaulittavat Sokerimassat: Ideaalinen ratkaisu kakun täydelliseen kuorruttamiseen. Voit käyttää kaulittavia massoja kaikenkokoisten ja -muotoisten kakkujen kuorruttamiseen. Valitse sopiva väri tai värjää itse pastaväreillä.
  • Koristelu: Luo nopeasti kuivuvalla sokerimassalla kauniita syötäviä kukkia tai muita koristeita. Hahmomassalla voit muotoilla mielikuvituksellisia hahmoja, jotka tuovat iloa erityisesti lasten kakkuihin.
  • Värittäminen ja viimeistely: Sokerimassan pintaan voi piirtää elintarviketusseilla tai lisätä houkuttelevia yksityiskohtia kimalleväreillä.

Mikä on valmiina kaulittava sokerimassa?

Valmiina kaulittavat sokerimassat ovat mainio valinta, kun tavoitteena on saavuttaa täydellisen sileä pinta kakullesi. Ne ovat käyttövalmiita heti paketista otettaessa. Vaivaa massaa, kunnes se on sopivan taipuisaa, ja kaulitse sitten haluamasi paksuiseksi.

Sokerimassan säilytys?

Säilytä sokerimassat huoneenlämmössä. Avattu pakkaus on hyvä säilyttää ilmatiiviissä rasiassa tai huolellisesti käärittynä kelmuun, jotta massa ei pääse kuivumaan.