Ilmapallot ja foliopallot juhliin | My Dream Day

Ilmapallot

Ei ole juhlaa ilman ilmapalloja! Mikä voisi olla kauniimpi kuin iso näyttävä ilmapallokaari tai suloinen ilmapallokimppu äidille äitienpäiväksi.

My Dream Day:ltä löydät iso valikoima ilmalloja kaikissa väreissä ja muodoissa. Kasvavasta valikoimastamme löydät helposti juhliisi tarvittavat ilmapallot.

Kaunis ilmapallokaari on aina suosittu juhlakoriste ja mikä olisi Halloween ilman ilmapalloja. Älä unohda ilmapallotarvikkeet, kuten nauhat, ilmapallopainot, ilmapallojen kestokäsittelyaine tai heliumia. 

Ilmapallon historia

Tiesitkö muuten, että ilmapalloja käytettiin jo antiikin Kreikassa? Silloin ne valmistettiin eläinten rakoista ja niitä käytettiin vain erityistilaisuuksissa. Michael Faraday keksi ensimmäiset tuntemamme ilmapallot vuonna 1824, eikä niitä käytetty juhlissa vaan kaasukokeisiin.

Ilmapallomme on valmistettu luonnonlateksista, joka on biohajoavaa ja myrkytöntä. Jos ilmapallo haisee bensiinille, se tarkoittaa yleensä, että se on tehty kokonaan tai osittain öljystä. Luonnonlateksista valmistettu ilmapallo ei haise bensiinille, ja se on tietysti paljon parempi ympäristölle.

1970-luvun alussa foliopalloja alettiin valmistaa suuremmassa mittakaavassa. Ne olivat aluksi paljon kalliimpia kuin perinteiset ilmapallot, mutta hinnat ovat vuosien mittaan tasoittuneet tuotantotekniikan kehittyessä. Foliopallo pitää ilmaa tai heliumia paljon paremmin kuin lateksipallo. Käyttämällä Hi-Float- tai FLYluxe kestokäsittelyainetta voidaan kuitenkin pidentää lateksi-ilmapallojen lentoaikaa huomattavasti.

Älä unohda ostaa käsipumppua tai sähköistä ilmapallopumppua, jos aiot puhaltaa paljon ilmapalloja. Näin säästyt sankarillisista ponnisteluistasi aiheutuvalta huimaukselta ja epämukavuudelta.