Juhlateemat syntymäpäivälle

Tervetuloa My Dream Dayn lasten juhlateemojen maailmaan! Meillä on ilo tarjota yksi Suomen laajimmista valikoimista lasten synttäreiden juhlateemoja. Olipa kyseessä mikä tahansa lasten juhla, löydät meiltä täydelliset synttäritarvikkeet, jotka muuttavat juhlapäivän taianomaiseksi kokemukseksi.

Lasten teemasynttärit ovat jokaisen lapsen unelma. Valikoimamme kattaa kaiken dinosauruksista tai autoista moderniin supersankareihin, joten löydät varmasti täydellisen synttäriteeman juuri sinun lapsesi toiveiden mukaan. Muistathan että meillä on nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää.

Kattauspöytä on tärkeä osaa juhlaa ja monille vieraille kohokohta. Perinteisesti kuuluu tarjota jotain vieraille. Valitse sopivat kertakäyttöastiat niin et tarvitse tiskata juhlien jälkeen. Syntymäpäiväkakulle löydät ihania kakkukoristeita, jotka sopivat haluamasi juhlateemaan! Löydät koristetikkuja, cocktailtikkuja, kakkukynttilöitä sekä kakkuviirejä unelmakakun tekemiseen.

 

Suunnittele lastenjuhlat yhdessä

Synttärijuhlat ovat erittäin tärkeä tilaisuus lapsen elämässä. Jokainen meistä vanhemmista on kuullut lauseen "kuinka kauan on vielä synttäreihini". Syntymäpäiväjuhlissa fokus on lapsessa, jonka itsetunto kasvaa, kun hän saa olla keskipisteenä sinä päivänä.

My Dream Day:n valikoima sisältää mm. neutraaleja ja kauniita tuotteita, jotka eivät ole sidoksissa mihinkään erityiseen teemaan kuten esim. Candy Pastel Party -tuotteet. Sen lisäksi löytyy tuotteita, jotka peilaavat lapsen kiinnostuksen aiheita kuten kissa-teema, dinosaurus- tai merirosvoteema. Toivomme että lapsesi saisi unohtumattoman päivän ja että hän tuntee mukavia perhosia vatsassa kun kaikki katsovat häntä laulaessaan "Paljon onnea vaan". Pienenä vinkkinä: suunnittele juhlia yhdessä lapsen kanssa katsomalla kuvia ja valitsemalla teeman. Lapsi tuntee silloin olevansa osallinen suunnittelussa ja suuren päivän koittaessa jännitys on huipussaan.

Jos syntymäpäiväsankarilla on joku tietty aihe tai väri mistä erityisesti tykkää, niin voit koristella sen mukaan. Meiltä löydät monta eri syntymäpäiväteemaa, kuten trooppiset juhlateemat, yksisarvinen, avaruusteema, merirosvoteema, Frozen jne. My Dream Day:stä löydät myös juhlateemat väreittäin, jos olet järjestämässä syntymäpäivää jollain tietyllä väriteemalla.

My Dream Day:stä löydät inspiroivia ja kauniita synttäriteemoja. Eri teemoilla on oma inspiraatiokuva ja yritämme näyttää asiakkaillemme miten tuotteitamme voidaan käyttää kauniilla ja sopivalla tavalla. Monia tuotteistamme voidaan käyttää useampaan kertaan myös tulevissa juhlissa, joissa on täysin eri teema.

 

Synttärien koristeluvinkit

Koristele huonetta paperikoristeilla kuten pompomeilla, paperiviuhkoilla ja hunajakennoilla. Voit myös käyttää taustaverhoja, viirinauhoja ja bannereita luodaksesi näyttävän seinän, esimerkiksi tarjoilupöydän taakse. Kun ajatellaan syntymäpäivää ja juhlakoristeita niin ensimmäisenä mieleen tulee ilmapalloja ja serpentiinejä! Lisämausteena voimme suositella metallinhohtoiset ilmapallot ja serpentiinit! Varsinkin lapset rakastavat ilmapalloja ja pelkästään niistä syntyy jo ohjelmanumero, kun lapset leikkivät ja heittävät ilmapalloja. Hyvä idea on myös ripustaa ilmapalloja ulos talon lähelle, jotta vieraat jotka tulevat ensimmäistä kertaa löytävät helpommin talon missä juhlat vietetään. Voit myös ostaa henkilökohtaisemman folioilmapallon joka on numeron muodossa.