Metsän Eläimet

Metsän Eläimet

Metsän eläimet ovat lasten silmissä mitä kiinnostavimpia olentoja. Kun valitset synttäriteemaksi metsän asukkaat, niin lapsesi ja heidän ystävänsä varmasti ihastuvat. Ketut, karhut, sudet, pienenpienet suloiset siilit ja kanit ovat kaikki mukana juhlistamassa iloisen lapsen merkkipäivää.

 

Juhlatarvikkeita meiltä löytyy laidasta laitaan. Kata pöytä eläinaiheisilla mukeilla ja lautasilla, lautasliinat samaan tyyliin. Lisää pöydälle puisia koristeita, käpyjä ja paljon vihreätä. Hauskan synttärikakun teet metsän eläimet -koristeilla, kuten kakkutikuilla tai sokerikoristeilla. Voit poimia puutarhasta kukkia, heiniä ja muita koristeita. Voit vaihtoehtoisesti ostaa tekokukkia, vihreitä havunoksia ja erilaisia lehtiköynnöksiä pöytää sulostuttamaan. 

 

Eläinaiheiset ilmapallot lentelevät ja vaikkapa joutsenen näköinen pinjata roikkuu katosta ihan kuin se olisi lammella uimassa. Tunnelma metsää muistuttavassa ympäristössä on aina jännittävä, kun metsäneläimet ovat juhlatuulella. Näin annat ikimuistoiset synttärijuhlat lapsellesi!