Yksisarvinen

Yksisarvinen

Unicorn/Yksisarvinen on täydellinen juhlateema pienille yksisarvisfaneille. Me täällä My Dream Day:llä pidämme yksisarvisia mahtavina! Ne ovat maagisia ja niiden kyyneleet ovat parantavia, niillä voi ratsastaa ja legendan mukaan ne piereskelevät sateenkaaria ja syövät kimalletta. Kukapa ei haluaisi näiden mahtavien olentojen mukanaoloa juhlissa? On siis helppoa ymmärtää, miksi yksisarvissynttärit ovat olleet lasten suosikki jo jonkun aikaa.

yksisarvinen teemajuhlat

 

Mitkä koristeet sopivat yksisarvisjuhliin?

 

Tähän kategoriaan kuuluu iso valikoima juhlakoristeita, joilla synttärit varmasti onnistuvat. Kata pöytä paperimukeilla, pilleillä, lautasilla ja serveteillä. Lisää kakkukoristeita, ilmapalloja, sateenkaaria, paperikoristeita, tähtiä ja muita ihania juhlatarvikkeita.

 

Ehdotamme, että kokeilette yksisarvispinjatoja, jotka usein ovat yksi kiehtovimmista koristeista, kuten myös folioilmapallot. HUOM! Juhlasankari ei välttämättä aina halua, että pinjataa rikotaan - se on liian söpö rikottavaksi!

 

Löydät meiltä myös leivontatarvikkeet, kuten painettavat sarvimuotit, teemaan sopivat muffinivuoat ja yksisarvisströsselit. Näillä teet varmasti ihanat leivonnaiset!

 

Yksisarvinen-synttäreihin käytetään yleensä pastellinvärisiä koristeita, kuten tähtiä ja sateenkaaria. Anna mielikuvituksesi luoda satumaiset lastenjuhlat, joissa kimalletta riittää! Lastenkutsuihin löydät meiltä myös hauskaa ohjelmaa, kuten Unicorn-aasinhäntäleikki. Lisää hauskoja synttärileikkejä löydät blogistamme.

 

Etsi haluamasi koristeet tästä kategoriasta ja olet 110-prosenttisesti valmistautunut Unicorn-synttäreihin!

 

Yksisarvinen juhlakattaus