Frozen 2

Lähde mukaan huurteiseen seikkailuun yhdessä Elsan ja Annan kanssa! Disneyn animaatioelokuvat Frozen ja Frozen 2 ovat monen lapsen suosiossa, ja ehkä Frozen-fanin toiveena onkin omat Frozen-synttärit? Meiltä löydät teemaan sopivat tuotteet, joilla onnistut varmasti!

 

Kata juhlapöytä helposti pöytäliinalla, pahvilautasilla, mukeilla ja lautasliinoilla, joista löytyvät tutut hahmot Elsa, Anna ja Olaf. Muukin koristelu on helppoa, sillä voit yhdistellä Frozen-teeman tuotteita ja värejä, kuten vaaleansininen, valkoinen, hopea, violetti ja iridescent. Voit koristella esimerkiksi bannereilla, hunajakennoilla, pompomeilla, ilmapalloilla ja serpentiineillä. Meiltä löydät laajan valikoiman tuotteita luodaksesi satumaisen huurteisen maailman!

 

Edes juhlapöydän tarjoiltavien ei tarvitse olla monimutkaisia. Koristele kakku esimerkiksi strösseleillä ja koristerakeilla sekä Frozen-hahmoilla, kuten Elsa-kakkukoriste, Anna-kakkukoriste tai Olaf-kakkukoriste. Tarjoiltaviksi sopivat täydellisesti myös muffinssit, joihin löytyy laaja valikoima erilaisia muffinssivuokia.

 

Synttärisankarille ja vieraille löytyy valikoimastamme teemaan sopivat asusteet. Juhlahatut, tiarat ja kruunut toimivat varmasti! Lisäksi löydät meiltä kaverilahjoja, kuten muistiinpanosetti, tarrat ja tatuoinnit, joista voit koota mieleisesi kaverilahjasetit helposti Frozen-lahjapusseihin. Vain mielikuvitus on rajana!