My Dream Day - Iloa luomisesta

My Dream Day syntyi kaipuusta antaa arkeen ja juhliin sitä pientä ylimääräistä kultareunaa. Tavoitteenamme on inspiroida ja tarjota ihania tuotteita, oli kyse sitten juhlakoristelusta, leipomisesta tai askartelusta.

Perheyrityksenä meitä ajaa rakkaus pieniin yksityiskohtiin ja ilo jokapäiväisessä elämässä. Itse My Dream Day yritys perustettiin vuonna 2019 keskittyen juhlatarvikkeisiin, joita myydään verkkokaupamme kautta. Olemme kasvaneet nopeasti yhdeksi Suomen suurimmaksi juhla- ja leivontatarvikkeiden verkkokaupaksi. Tänään varastomme on laajentunut lähes 1000 neliömetriin ja valikoimassamme on jo yli 10000 tuotetta, joka kattaa kaiken juhlavalmisteluista ja leipomisesta askarteluun.

Asiakastyytyväisyys on toimintamme keskiössä. Pyrimme tuomaan iloa sinulle ja läheisillesi ja olemme vakuuttuneita siitä, että inspiraatio on jokaisen onnistuneen juhlan ydin. Siksi työskentelemme jatkuvasti uusien ja iloa tuovien tuotteiden tarjoamiseksi verkkosivullamme. Toivotamme ja otamme kaikki kysymyksesi, ajatuksesi ja ideasi avosylin vastaan. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

 

YRITYSTIEDOT
My Dream Day
Y-tunnus: 2832503-4
Skinnarbackannummi 8
02580 Siuntio
asiakaspalvelu@mydreamday.fi

My Dream Day - Rakkaudesta luomiseen ja juhlaan My Dream Day - Rakkaudesta luomiseen ja juhlaan