Ilmapallot - Dinosaurus, 30cm, 10kpl

Suloiset vihreät dinosaurusilmapallot, 6 kpl.
3,99 €
Varastossa

Ilmainen toimitus yli 99€

Toimitus 1-3 arkipäivän sisällä

30 päivän palautusoikeus

Suloiset vihreät dinosaurusilmapallot. Konfetti-ilmapallot, vihreät pilkulliset ilmapallot ja dinosaurusilmapallot luovat yhdessä upean kokonaisuuden. 

 • 10 kpl
 • Halkaisija täytettynä noin 30 cm
 • Voi täyttää heliumilla tai ilmallla. Heliumilla täytettynä lentoaika noin 6-8 tuntia. Voit pidentää ilmapallojen lentoaikaa käyttämällä Hi-Float -ainetta.

 

 • HUOM! Täytä lateksi-ilmapallot ilmapallopumpulla vähentääksesi poksahduksen vaaraa kasvoissa, joka pahimmassa tapauksessa voi aiheuttaa silmävamman. Alle 8-vuotiaat lapset voivat tukehtua täyttämättömiin tai rikkoutuneisiin palloihin. Hävitä rikkoutuneet ilmapallot välittömästi ja säilytä täyttämättömät ilmapallot lasten ulottumattomissa. Alle 8-vuotiaat lapset saavat täyttää palloja vain vanhempien valvonnassa. Säilytä lateksi-ilmapallot suojassa auringonvalolta.
 • VINKKI! Täytä konfetti-ilmapallot heliumin ja ilman seoksella, jotta konfetit tarttuisivat ilmapallojen reunoille. Jos täytät ilmapallot pelkästään ilmalla, hankaa ilmapalloa täytön jälkeen esimerkiksi villapaitaa tai muuta pehmeää kangasta vasten, jotta konfetit tarttuisivat ilmapallojen reunoille.
Lisätietoja
Materiaali Lateksi
Varoitukset HUOM! Täytä lateksi-ilmapallot ilmapallopumpulla vähentääksesi poksahduksen vaaraa kasvoissa, joka pahimmassa tapauksessa voi aiheuttaa silmävamman. Alle 8-vuotiaat lapset voivat tukehtua täyttämättömiin tai rikkoutuneisiin palloihin. Hävitä rikkoutuneet ilmapallot välittömästi ja säilytä täyttämättömät ilmapallot lasten ulottumattomissa. Alle 8-vuotiaat lapset saavat täyttää palloja vain vanhempien valvonnassa. Säilytä lateksi-ilmapallot suojassa auringonvalolta.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:Ilmapallot - Dinosaurus, 30cm, 10kpl
Arviosi
Saatat pitää myös näistä
   Ilmapallot - Happy Dinos, 30cm, 6kpl
  Ilmapallot - Happy Dinos, 30cm, 6kpl
  2,99 €
   Ilmapallot - Maatilan eläimet, 30cm, 6kpl
  Ilmapallot - Maatilan eläimet, 30cm, 6kpl
  2,99 €
   Ilmapallot - Meren eläimet, 30cm, 6kpl
  Ilmapallot - Meren eläimet, 30cm, 6kpl
  2,99 €
   Ilmapallot - Ajoneuvot, 9kpl
  Ilmapallot - Ajoneuvot, 9kpl
  3,99 €
   Ilmapallot - Avaruus, 8kpl, 30cm
  Ilmapallot - Avaruus, 8kpl, 30cm
  3,99 €
   Ilmapallot - Jalkapalloteema, 6kpl
  Ilmapallot - Jalkapalloteema, 6kpl
  3,50 €