Ilmapallot - Päivänkakkarat, 5kpl

Ilmapallokimppu - Pastelliset päivänkakkarat, 5 kpl.
5,99 €
Varastossa
Vain 3 jäljellä

Ilmainen toimitus yli 99€

Toimitus 1-3 arkipäivän sisällä

30 päivän palautusoikeus

Ihanat pastellinväriset päivänkakkarailmapallot sopivat moneen juhlaan. Pirteät ilmapallot ovat näyttävät sellaisenaan tai esimerkiksi osana ilmapallokaarta. Yhdistele ilmapallot muiden Päivänkakkarat-teeman tuotteiden kanssa ja luo omanlaisesi kokonaisuus!

Voi täyttää heliumilla tai ilmalla. Heliumilla täytettynä latex-ilmapallon lentoaika on vain noin 6-8 tuntia, voit lisätä lentoaikaa käyttämällä Hi-Float -ainetta.

 • 5 kpl
 • Halkaisija: noin 30 cm
 • 100 % natural latex
 • Biohajoavia
 • Värjätty mineraalipigmenteillä

 

HUOM! Täytä lateksi-ilmapallot ilmapallopumpulla vähentääksesi poksahduksen vaaraa kasvoissa, joka pahimmassa tapauksessa voi aiheuttaa silmävamman. Alle 8-vuotiaat lapset voivat tukehtua täyttämättömiin tai rikkoutuneisiin palloihin. Hävitä rikkoutuneet ilmapallot välittömästi ja säilytä täyttämättömät ilmapallot lasten ulottumattomissa. Alle 8-vuotiaat lapset saavat täyttää palloja vain vanhempien valvonnassa. Säilytä lateksi-ilmapallot suojassa auringonvalolta.

Lisätietoja
Materiaali Lateksi
Varoitukset HUOM! Täytä lateksi-ilmapallot ilmapallopumpulla vähentääksesi poksahduksen vaaraa kasvoissa, joka pahimmassa tapauksessa voi aiheuttaa silmävamman. Alle 8-vuotiaat lapset voivat tukehtua täyttämättömiin tai rikkoutuneisiin palloihin. Hävitä rikkoutuneet ilmapallot välittömästi ja säilytä täyttämättömät ilmapallot lasten ulottumattomissa. Alle 8-vuotiaat lapset saavat täyttää palloja vain vanhempien valvonnassa. Säilytä lateksi-ilmapallot suojassa auringonvalolta.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:Ilmapallot - Päivänkakkarat, 5kpl
Arviosi
Saatat pitää myös näistä
   Ilmapalloköynnös-nauha
  Ilmapalloköynnös-nauha
  3,49 €