Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemustasi. Noudattaaksemme uutta sähköisen viestinnän yksityisyysdirektiiviä, meidän täytyy pyytää sinulta lupaa evästeiden asettamiseen. Lue lisää.
Isomaltoosi, 500g
Ilmainen toimitus yli 99€
Toimitus 1-3 arkipäivän sisällä
30 päivän palautusoikeus
Isomaltoosi, eli kondiittorin sokeri on helppo sulattaa, värjätä ja valaa muotissa. Isomaltoosilla tehty koriste saa "lasisen" läpinäkyvän pinnan, jonka voit sävyttää jauhemaisilla väreillä tai pastaväreillä. Isomaltoosilla voit esimerkiksi tehdä piparkakkutalolle ikkunat, kakun päälle koristeita tai vaikkapa tikkareita.
Mitä on isomaltoosi?
Isomaltoosi on vaihtoehto sokerille ja sitä voi käyttää leivonnassa tai makeisten valmistuksessa. Isomaltoosi sisältää noin 50% vähemmän kaloreita kuin sokeri ja on parempi hampaille. Olet varmasti syönyt joskus sokerittomia kovia karkkeja, ja on hyvin mahdollista että nämä ovat tehty isomaltoosista. Sokeriin verattuna, isomaltoosi ei vaikuta yhtä paljon verensokeritasoon eli tämä on diabeetikoille parempi vaihtoehto.
Miten isomaltoosia käytetään?
Sulata isomaltoosi kattilassa tai mikrossa, astiassa joka kestää jopa 170 astetta. Kattilassa sulata isomaltoosia varovasti alhaisella lämmöllä kunnes se on kokonaan sulanut. Mikrossa (700w) kuumenna noin 20 sekuntia kerrallaan, sekoita ja jatka kunnes isomaltoosi on kokonaan sulanut.
Isomaltoosi sulaa noin 100 asteessa ja sen täydellisin työstölämpötila on noin 150 astetta. Voit sävyttää sulatetun isomaltoosin haluamallasi värillä. Kaada isomaltoosi esimerkiksi silikonimuottiin tai leivinpaperille ja anna jäähtyä.
Muista että isomaltoosi on lämpimänä erittäin kuuma, joten käsittele varovasti.
Voit säilyttää ylijääneen isomaltoosin ja sulattaa myöhemmin uudelleen.
- Purkissa 500g.
- Valmistaja: Fractal Colors
- Vegaaninen, halal,gluteeniton,allergeenivapaa
Ainesosat: Isomaltoosi E953 (100%).
Ingredienser: Isomalt E953 (100%).
Valmistaja | Fractal Colors |
---|---|
Sisältö | Gluteeniton, Maidoton, Atso-vapaa, GMO-vapaa, Pähkinävapaa, Soijavapaa |