Konfetti-ilmapallot - Oh Baby, 5kpl

Ihanat kultakonfetti-ilmapallot, Oh Baby! 5 kpl.
5,99 €
Varastossa

Ilmainen toimitus yli 99€

Toimitus 1-3 arkipäivän sisällä

30 päivän palautusoikeus

Hienot läpinäkyvät ilmapallot kultaisilla konfeteilla. Ilmapallossa on teksti "Oh Baby!" Ihanat ilmapallot ristiäisiin tai baby shower -juhliin.

  • 5 kpl
  • Halkaisija täytettynä: noin 27 cm

 

Vinkki!

Ilmapallot voi täyttää heliumilla tai ilmalla. Jotta konfetit tarttuisivat parhaiten ilmapallojen sivuille, täytä ilmapallot heliumilla ja suuren ilmamäärän seoksella. 

Jos täytät ilmapallot pelkällä ilmalla, hankaa ilmapalloa täytön jälkeen esim. villapaitaa tai pehmeää kangasta vasten, jotta konfetit tarttuvat pallon sivuille.

 

HUOM! Täytä lateksi-ilmapallot ilmapallopumpulla vähentääksesi poksahduksen vaaraa kasvoissa, joka pahimmassa tapauksessa voi aiheuttaa silmävamman. Alle 8 vuotiaat lapset voivat tukehtua täyttämättömään tai rikkoutuneeseen palloihin. Hävitä rikkoutuneet ilmapallot välittömästi ja säilytä täyttämättömät ilmapallot lasten ulottumattomissa. Alle 8-vuotiaat lapset saavat täyttää palloja vain vanhempien valvonnassa. Säilytä lateksi-ilmapallotallot auringonvalolta.

Lisätietoja
Varoitukset Täytä lateksi-ilmapallot ilmapallopumpulla vähentääksesi poksahduksen vaaraa kasvoissa, joka pahimmassa tapauksessa voi aiheuttaa silmävamman. Alle 8 vuotiaat lapset voivat tukehtua täyttämättömään tai rikkoutuneeseen palloihin. Hävitä rikkoutuneet ilmapallot välittömästi ja säilytä täyttämättömät ilmapallot lasten ulottumattomissa. Alle 8-vuotiaat lapset saavat täyttää palloja vain vanhempien valvonnassa. Säilytä lateksi-ilmapallotallot auringonvalolta.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:Konfetti-ilmapallot - Oh Baby, 5kpl
Arviosi
Saatat pitää myös näistä
     Jätti-ilmapallot, Ruusukulta-konfetti, 3kpl
    Jätti-ilmapallot, Ruusukulta-konfetti, 3kpl
    11,99 €