Kynttilämassa - Valmis sekoitus 70/30, 1kg

Kynttilämassa - Valmis sekoitus 30/70, 1 kg.
11,99 €
Varastossa

Ilmainen toimitus yli 99€

Toimitus 1-3 arkipäivän sisällä

30 päivän palautusoikeus

Haluamme antaa mahdollisuuden jokaiselle valmistaa kynttilöitä, riippumatta taitotasosta. Tämän vuoksi olemme valmistaneet valmiin kynttilämassan, jotta kynttilöiden valmistus olisi helpompaa. Valmis massamme koostuu 30 % steariinista ja 70 % parafiinista. Tämä seos on todettu helpoimmaksi ja toimivimmaksi massaksi lähes kaikenlaisiin kynttilöihin. Oliiviöljypohjainen steariinimme on parempi ja eettisempi vaihtoehto palmuöljypohjaiselle steariinille.

Pakkaus sisältää 1 kg My Dream Dayn kynttilämassaa.

Jos et aio käyttää koko massaa kerralla, muista sekoittaa seos huolellisesti ennen kuin kaadat sen sulatusastiaan. Näin varmistat, että massa on tasalaatuista ja yhtenäistä. 

Kynttilämassan menekin laskeminen:

1 kg kynttilämassaa sisältää noin 18 dl kuivaa massaa. Sulamisen myötä massan tilavuus pienenee kolmanneksella, joten 1 kg kuivaa massaa vastaa noin 12 dl sulanutta massaa. Muotin tilavuuden voit mitata helposti ensin vedellä, jonka jälkeen lasket kynttilämassan tarpeen. (Muista antaa muotin kuivua hyvin ennen massan valamista.) 

Ohjeet:

Vesihauteessa sulattaminen on turvallista, koska se estää massan ylikuumenemisen. Varmista, ettei massa kuumene yli 100 asteeseen. Käytä sulatukseen sopivia astioita, kuten kattilaa ja lasista tai lämpöä kestävää säilykepurkkia tai kulhoa. 

Sulamispiste: on noin 53–63 °C

Kun massa on sulanut ja olet lisännyt haluamasi värin ja tuoksun, vala se sydänlangalla varustettuun, sopivaan astiaan. Upotusmenetelmää voit käyttää myös kruunukynttilöiden valmistukseen. 

Sydänlangan valinta:

Sydänlangan valinta riippuu kynttilän paksuudesta sekä käytetyn muotin tai astian koosta. 

Lisätietoja
Varoitukset Huomio! Kaikki massat voivat syttyä, jos niitä kuumennetaan liikaa! Jos massa syttyy tuleen, sammuta liekit kattilan kannella, ÄLÄ VEDEN avulla. Vältä veden pääsyä massaan, sillä se voi aiheuttaa roiskeita kynttilän palaessa ja heikentää kynttilän palamisominaisuuksia. Älä käytä helposti syttyviä materiaaleja kynttilän koristeluun. Jos valmistat kynttilöitä useisiin eri astioihin, valitse aina lämpöä kestävä astia, muutoin astia saattaa räjähtää ja aiheuttaa vaaraa sekä itsellesi että lahjan saajille. Astian ei tulisi kapentua ylöspäin, jottei se kuumenisi liikaa.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:Kynttilämassa - Valmis sekoitus 70/30, 1kg
Arviosi